




System mebli Plus realizuje przemyślane rozwiązania, które organizują przestrzeń tak, by sprzyjać pracy zespołowej. Spotkania kreatywne są istotnym elementem funkcjonowania firmy. Ważne, by wszyscy ich uczestnicy mogli działać efektywnie, a kooperacja zachodziła sprawnie. Wysoki stół Plus bez wątpienia tworzy warunki sprzyjające kreatywnej pracy. Dzięki nogom talerzowym i solidnemu blatowi, w różnych kształtach wysokie stoły Plus wyglądają reprezentacyjnie, a praca przy nich może odbywać się na stojąco lub siedząc na wysokich siedziskach. To sprawia, że stół wysoki Plus dopasowuje się do preferencji grupy oraz jednostki, a dzięki ich różnym wielkościom można dopasować je do potrzeb i warunków w biurze.
Blat:
- płyta melaminowana
- okleina naturalna
- nano-laminat z obrzeżem laserowym*
- nano-laminat na sklejce*
- HPL na sklejce*
*dostępne w wybranych stołach
Podwójny blat z prowadzeniem kabli w nodze w przypadku stołów P4-119 i P4-120
Stelaż:
- 1 lub 2 podstawy talerzowe dostepne w dwóch opcjach:
1. kolumna i talerz - matal malowany proszkowo
2. górna część kolumny - metal malowany proszkowo
dolna część kolumny i talerz - stal nierdzewna
Fabryka Mebli BALMA S.A.
ul. Poznańska 167
62-080 Tarnowo Podgórne
Polska
NIP: PL7772337068
REGON: 631282560
BDO: 000011700
Sąd Rejonowy w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego KRS 0000097896. Kapitał akcyjny: 8.300.000 PLN
Czy chcesz dowiedzieć się pierwsza/-y co u nas słychać? Zapisz się do naszego #nospam newslettera!
© Balma. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Pouczenie o cookies:
Pliki cookie wspierają prawidłowe działanie naszej strony internetowej. Wraz z naszymi partnerami możemy wykorzystywać je w celach analitycznych i marketingowych oraz aby dopasować treści reklamowe do Twoich preferencji. Korzystanie z analitycznych i marketingowych plików cookie wymaga Twojej zgody, którą możesz wyrazić, klikając „Zaakceptuj”. Możesz zarządzać preferencjami dotyczącymi plików cookie. Kliknij „Zarządzaj cookies” i zdecyduj o swoich preferencjach. Więcej o polityce cookies możesz przeczytać tutaj