

Biurka z systemu Multibase na płozach są dostępne jako stanowiska dwu, cztero i sześcioosobowe. Można też samodzielnie tworzyć dowolne wieloosobowe stanowiska pracy, za pomocą modułu dwuosobowego, łącząc go nogami pośrednimi lub wspierając na szafkach lub kontenerach. Uniwersalne rozwiązanie stelaża pozwala w każdej chwili przearanżować stanowiska, dostosowując układ do zmieniających się potrzeb.
Blat:
- płyta melaminowana
- głębokość blatu 70 lub 80 cm
Stelaż:
- metal malowany proszkowo
- każde biurko jest wyposażone w blat przesuwny
- możliwość wsparcia biurek na szafce lub kontenerze
- możliwość budowania stanowisk 4 i 6 osobowych za pomocą nogi pośredniej
- Mixt - płozy końcowe o profilu 80x20 mm
- dostępna wersja z regulacją wysokości w zakresie 74-84 cm
- wersja stelaża B dostępna jest tylko dla blatów stałych
Wyposażenie dodatkowe:
- kanał kablowy w kolorze stelaża
- dedykowana ścianka biurkowa z panelem tapicerowanym
- możliwość zastosowania ścianek Etum
- wieszak na akcesoria
- kosz komputerowy
- dodatkowe pionowe prowadzenie kabli 14K15
- otwór na przepust kablowy w blacie lub wycięcie scalloped edge umożliwiające prowadzenie kabli
Fabryka Mebli BALMA S.A.
ul. Poznańska 167
62-080 Tarnowo Podgórne
Polska
NIP: PL7772337068
REGON: 631282560
BDO: 000011700
Sąd Rejonowy w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego KRS 0000097896. Kapitał akcyjny: 8.300.000 PLN
Czy chcesz dowiedzieć się pierwsza/-y co u nas słychać? Zapisz się do naszego #nospam newslettera!
© Balma. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Pouczenie o cookies:
Pliki cookie wspierają prawidłowe działanie naszej strony internetowej. Wraz z naszymi partnerami możemy wykorzystywać je w celach analitycznych i marketingowych oraz aby dopasować treści reklamowe do Twoich preferencji. Korzystanie z analitycznych i marketingowych plików cookie wymaga Twojej zgody, którą możesz wyrazić, klikając „Zaakceptuj”. Możesz zarządzać preferencjami dotyczącymi plików cookie. Kliknij „Zarządzaj cookies” i zdecyduj o swoich preferencjach. Więcej o polityce cookies możesz przeczytać tutaj